Modely INSIO

Extrémne malý a komfortný Insio micon™ je diskrétnym riešením s technológiou micon- optimalizovaný tak, aby spĺňal špecifické charakteristiky zvukovodového načúvacieho prístroja. Ponúka individuálny sluchový zážitok a odvetranie Optivent™ na podporu dokonalej rovnováhy medzi porozumením reči a kvalitou zvuku. Technológia micon a jeho dizajn, poskytujú naslúchadlám Insio vysokú úroveň diskrétnosti a pohodlia pri nosení, skvelú spokojnosť pri počúvaní a zvýšenie porozumenia už od začiatku.

Nový Insio binax™ drží úžasné svetové prvenstvo : vďaka vynikajúcej technológii binax je  teraz schopný ponúknuť skutočné binaurálne počutie aj s pomocou naslúchadla s jedným mikrofónom. Štandardné CIC umiestnené vo zvukovode, ťažia zo smerového účinku vonkajšieho ucha. Teraz vďaka binaurálnej OneMic smerovosti, môže Insio binax CIC tento smerový efekt dokonca aj vylepšiť. Výsledkom je smerovosť, ktorú nie je možné dosiahnuť bez binaurálnej techniky.
Okrem toho, všetky modely, dokonca aj najmenšie IIC (invisible in-the-canal heaing aids) sú diaľkovo kontrolovateľné pomocou TouchControl App. Týmto spôsobom môže nový Insio binax ponúknuť takmer neviditeľné riešenie s vynikajúcim audiologickým výkonom.

Insio binax. Minimalizovaný dizajn, maximalizovaný výkon.

Charakteristiky modelov Insio ITE:

  • tlačidlo pre zmenu a výber konkrétnych posluchových programov (voliteľne u všetkých modelov)
  • kryt batérie pre rýchlu a jednoduchú výmenu batérie
  • vent pre optimálne odvetranie
  • ovládanie hlasitosti pre priame nastavenie zvuku (iba pri modeli ITE)
  • rozšírený tinnitus noiser, ktorý upravuje šumenie v ušiach a súčasne zlepšuje sluch
  • smerový mikrofón, ktorý zameriava zvuk a tým pomáha sústrediť sa na konverzáciu s vaším partnerom (štandardne pri ITE, voliteľne u ITC)

Ponúkame modely:

* modely micon custom je mozne dodat vo vsetkych uvedenych micon  prevedeniach

* modely binax custom je mozne dodat vo vsetkych uvedenych binax  prevedeniach